August 18, 2011   7 notes

TEA: Text Editor Addiction

Jeg er ved at blive text editor-addicted, jeg tror ikke det er godt.

Jeg har fundet min texteditor til OS X, men ved ikke helt hvad jeg skal bruge på iOS.

Jeg kan godt lide PlainText, men det er lidt for begrænset, og efter at have oplevet det pludselig være permanent broken på en god vens nye iPad, er jeg tilbageholden med at bruge det. Derudover er der noget ved det gør at jeg har svært ved at vende tilbage til det (så upræcis kan jeg sagtens være).

Nebulous Notes er godt, men bare ikke pænt nok og selvom det er minimalistisk så er det også lidt bøvlet at bruge. Jeg har prøvet det, men især previewfunktionen og måde man gemmer på, samt holder styr på sine filer er uhandy. Jeg skal have noget der er fool proof. Noget der virker. Det kunne godt strømlines mere.

Writings har en masse gode idéer, ikke mindst idéen med workplaces, hvor du så kan skrive forskellige ting, men det virker ufokuseret og ikke mindst som noget der meget nemt kan give masser af grief (slettes det forkerte workplace, så ryger alle docs der i). Visse aspekter er decideret grimme, især deres skrivebordsgrafik… jeg gider ikke se på en ring fra en kop på mit virtuelle desktop. Til gengæld har den en lækker håndtering af overskrifter/dokumenttitel, og den måde hvor på man styre margener, eller rettere dokumentbredde, er dejlig… maybe.

Hvad vil jeg have:

Jeg ved ikke om pilen peger i retning af iA Writer til iOS eller Daedalus Touch ser virkelig også interessant ud, og meget flot, med fuld gesture support, men der er ikke endnu Markdown support. Så er der manges favorit Elements, som absolut ligner et godt bud og netop er kommet i en version 2… men hvornår har jeg sidst valgt alle favorit.kontrær?

What to do… jeg vil ikke bruge 3 x 30+ kr. for at finde ud af det.

  1. gostil posted this